Spray Tanning

De meest veilige manier om een zomers kleurtje te krijgen is met behulp van een Spray Tan. De Tanning bij ons bestaat uit professionele en prestatiegerichte, natuurlijke en organische ingrediënten. De unieke formules bieden een betere penetratie en opname van actieve ingrediënten door de huid, waardoor een intenser, donkerder en duurzaam resultaat bekomen wordt.

Waarom Vani-T

De tanning bevat zowel anti-aging, huidverstevigende en celhernieuwende ingrediënten:

  • Eco-Cert gekeurde DHA garandeert een kwaliteitsvolle Spray Tan en een olijfkleurige ondertoon;
  • Australische Kadadu Plum, Quandong, Argan oil en Pure Botanicals gaan de huidveroudering tegen en verzekeren de celvernieuwing.

Vani-T gelooft in ECO-GLAMOUR d.w.z.:

  • GEEN minerale oliën
  • GEEN petrochemische stoffen
  • GEEN talk
  • GEEN vulstoffen
  • GEEN parabenen
  • GEEN artificiële geuren
  • GEEN schadelijke bewaarmiddelen

Hoe werkt het?

Ik stuur je op voorhand een mail met daarin uitleg over de voorbereiding en de nazorg van de spray tan.

 

Eenmaal in het instituut wordt het product verneveld op het lichaam. Je zal onmiddellijk een gebronsde teint hebben door de aanwezigheid van de bronzers in de vloeistof. Het actieve ingrediënt DHA reageert op de aminozuren in de keratine van de buitenste (dode) huidlaag. Dit zorgt voor een onberispelijke bruine tint die 7 à 10 dagen blijft.

 

Weetje: DHA wordt niet verder geabsorbeerd dan de dode huidlaag.

 

Een aantal uren na de behandeling (ik bespreek dit met jou tijdens de sessie) mag je thuis douchen, de bronzer wordt dan afgespoeld en geleidelijk aan komt de ontwikkelde kleur vrij.

Hoe lang blijft mijn Tan?

De behandeling in het instituut duurt ongeveer 30 minuten en de kleur blijft 7 à 10 dagen en zal geleidelijk vervagen wanneer de dode huidcellen worden weg gescrubd.

 

De buitenste lagen van de huid worden voortdurend hernieuwd, hoe meer je jouw huid hydrateert, hoe trager de huid zich hernieuwt en hoe langer je jouw tan kan behouden.

Wat met het kleur?

Kan mijn huid oranje worden?

Neen, je kan erop rekenen dat je een mooie bruine kleur zal hebben. We gebruiken enkel de zuiverste DHA en verkrijgen hierdoor de beste en mooiste resultaten. Het lijkt zo natuurlijk dat iedereen denkt dat je van vakantie komt!

 

Zullen er strepen zichtbaar zijn?

Neen, spray tanning wordt egaal op het lichaam verneveld waardoor er geen strepen zichtbaar zijn!

 

Welke kleur zal ik hebben?

Dit hangt af van de oorspronkelijke huidskleur. Mensen met een lichte huid, zullen niet even donker zijn als mensen met een olijfkleurige huid. Jouw huid zal zo’n 3 à 5 tinten donkerder zijn in vergelijking met jouw natuurlijke huid. Dit wordt ook steeds samen besproken.