REVIEWS

Wat zeggen de klanten over ons?

Ik ben de rest van de dag ijdel en wil steeds weer naar de spiegel :-). Wat een topresultaat van de led-behandeling! Dikke merci Justine, het was zalig!

A, Brugge

Hey Justine, bedankt om me te laten stralen op mijn huwelijk, met een mooie naturel getinte huidskleur :-). Top service en top madam ben jij! Dankjewel!

D, Kaprijke

Bedankt voor alle uitleg en je tijd, echt een zalig gevoel dat je niet zomaar een nummer bent!

K, Ursel

Lieve Justine, vandaag super veel en geruststellende info gekregen over mijn probleemzone aan mijn huid! Zoveel moeite gedaan om mij snel een plaatsje te geven en mij tot de puntjes uitgelegd wat je ging doen! Het was een zalige middag en volledig rustgevend en vooral een zalig gevoel aan mijn huid! Nu nog steeds! 1 ding weet ik zeker zou je aanraden en iedereen voor je zo gepassioneerde uitleg voor je beroep! Ik voel me absoluut zen.

D, Adegem

Hey Justine, ik wil je gewoon nog even bedanken voor je super werk! Ik ben echt heel tevreden van wat je doet! Je bent een schat van een vrouw!

E, Maldegem

Ja amaai werkelijk een goed zichtbaar verschil, ik heb ook super genoten van mijn voormiddag en heb de badkamer opgeruimd en mijn nieuwe productjes al klaar gezet voor gebruik! Dikke merci voor de goede en geduldige uitleg! Bedankt om mij op de goede weg te zetten, you are the best!!

T, Maldegem

Hartelijk bedankt! De dermatoloog was erg tevreden over het resultaat, alsook de hydratatie van mijn huid. Ik vermeldde alvast waar ik werd opgevolgd. Ik dien nog een drietal maanden roaccutane te nemen en dan zou afgebouwd mogen worden.

L, Adegem

Dankjewel Justine voor de super gelaatsverzorging. Wat doe je dat met zoveel zorg en liefde en ben totaal tot rust gekomen door uw relaxerende aanpak en machtige gelaats-en halsmassage. Een echte aanrader voor iedereen. Je bent een toppertje.

S, Sijsele

Hey lieve Justine, heel erg bedankt voor de gedreven en enthousiaste, professionele uitleg. Je bent een TOPPER in alles wat je doet! Hoe leuk om na 37 jaar een andere 'ik' te ontdekken dankzij jouw make-up advies. Dikke Merci

M, Adegem

Nogmaals een dikke merci voor de superfijne namiddag. Bedankt voor je tijd, geduld en goede begeleiding. We zijn heel blij met onze aankopen!

E, Maldegem

Je hebt gouden handen lieve Justine!! Wat een zalig gevoel heb ik!! Je weet waar je mee bezig bent, jouw enthousiasme en professionaliteit...hoedje af.

C, Adegem

Hey Justine, nogmaals super bedankt voor de uitgebreide gelaatsverzorging en de professionele uitleg! Ik voelde me direct op mijn gemak! X

E, Maldegem

Hey Justine, ik ben MEGA tevreden met mijn behandeling en producten! Echt TOP! Zo zo zo blij dat ik bij jou terecht gekomen ben.

A.S, Adegem